Nieuw HIMOTIONS Handbediende slagboom

Nieuwe handmatige slagboom, perfect voor installatie op plaatsen waar beweging vrij beperkt is en waar geen verbinding met het electriciteits netwerk beschikbaar is. Deze nieuwe handbediende slagboom is geschikt voor doorgangen tot 4 m en heeft een aantrekkelijk,  compact ontwerp, dankzij de nauwkeurige productie keuzes. LIMIT4 is eenvoudig en gemakkelijk te installeren en is verkrijgbaar in roestvrij staal of geverfde stalen versies. 

LIMIT4 is de nieuwe HI-MOTIONS handbediende slagboom, perfect voor installatie op plaatsen waar de bewegingsvrijheid vrij beperkt is en waar de aansluiting op het elektriciteitsnet niet beschikbaar is. De nieuwe handbediende slagboom is geschikt voor doorgangen tot 4 m en heeft een aantrekkelijk, lineair en compact ontwerp, dankzij de precieze fabricagekeuzes. In het bijzonder geeft het interne contragewicht (geplaatst aan het einde van de slagboom ondersteuning) het een elegant uiterlijk door de afmetingen ervan te minimaliseren.

Uitgerust met een intern hefboommechanisme voor het blokkeren van de stang tijdens het openen en sluiten, is LIMIT4 eenvoudig en gemakkelijk te installeren en is verkrijgbaar in roestvrij staal of geverfde stalen uitvoeringen.